Вижте кадри от следващия сезон на The Division 2

Преди дни Ubisoft проведе специалното събитие Division Day, посветено на хитовата игра и заглавията от нейния свят. Освен старта на поканите за тестовете на Resurgence, студиото представи кадри от безплатната The Division Heartland и разбира се това, което предстои за The Division 2. Това е старта на петата година на играта и първия сезон от тази пета година, който носи името Broken Wings.

Сезон 1 стартира с представянето на нова цел: бившият шеф на вашингтонския аквариум Мари Сингх. Този път обаче задачата не е да я елиминирате, а спасите цивилните, които Наталия Соколова и „Черната бивна“ са взели за заложници. Играчите ще трябва също така да продължат с изграждането наново на крепостното убежище, което Сингх използва за своя щаб-квартира, а всеки спасен ще ви разкрива повече от историята. Освен това, Broken Wings носи със себе си и изцяло новия режим Descent – безплатно роуглайт допълнение за до четирима играчи, които започват от нулата – без снаряжение, специализации и основни характеристики, които са типични за базисната игра. С всичко това ще трябва да се сдобиете сам – в хода на времето и в зависимост от напредъка. Descent ще ви представи също и интересни подробности за „Черната бивна“, които не сте знаели преди.

Година 5 от играта ще добави още повече сезони, като всеки от тях идва със собствена цел, специални събития и лиги, ново DLC към историята, зони, главни мисии и структура за края на играта. За да достигнете по-голямата част от това съдържание ще ви трябва Warlords of New York експанжъна, но Descent ще е безплатен за всички, като може даже вече да го изпробвате на тестовите сървъри на играта. Ubisoft провеждат и голяма акция с намаления в магазина си, така че може да се подготвите подобаващо за новия сезон.