Пуснаха нов геймплей от The Invincible

Много почитатели на научната фантастика останаха очаровани преди две години, когато се появиха първите кадри към The Invincible. Причината за това е страхотната визия, представена от Starward Industries и това, че играта се базира на повест на полския фантаст Станслав Лем. Самите Starward Industries е студио, съставено от бивши служители на CD Projekt RED, Techland и Bloober Team.

Играта се издава от друго полско студио – 11 bit Studio, станали известни с This War of Mine и Frostpunk. Играта се разработва от 2018, като в началото на тази година Starward обявиха, че са постигнали удължаване на споразумението си с наследниците на Лем за създаване на игрово съдържание по мотиви от произведенията му. The Invincible все още няма дата на излизане все още.

През миналата седмица създателите на The Invincible са предоставили на избрани медии и YouTube геймъри демо към играта и в популярния сайт за споделяне на видео се появи геймплей от играта в няколко канала. В The Invincible влизате в ролята на астробиолога Ясна, която се събужда на звездния обект с името Регис-3 без да помни как е попаднала там. На нея ще ѝ се наложи да се изправи пред съдбоносни избори не само за нея, но може би и за цялото човечество. Освен горното видео, може да видите повече от споменатото демо тук, тук и тук.