0

LG Electronics представи първия си лаптоп за игри в лицето на модела 17G90Q. С него компанията разшири своята първокласна гама UltraGear за геймърите по целия свят. Със своето мощно представяне и страхотен дизайн, отличеният с награда CES 2022 Innovation Award лаптоп предоставя върхово гейминг изживяване и свобода да им се наслаждавате навсякъде и по всяко време.

Устройството за игри на LG, което можете да вземете навсякъде с вас, разполага с процесор Intel Tiger Lake H от 11-то поколение, графична карта NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, двуканална памет и свръхбърза настройка на двоен SSD. В допълнение към 17-инчовия IPS панел с време за реакция от 1 милисекунда и честота на опресняване от 300 Hz, геймърският лаптоп LG UltraGear осигурява и потапящ, плавен геймплей дори и за най-взискателните към графика компютърни игри, благодарение на най-новата и добра линия хардуер. Освен това охладителната система на LG с парна камера поддържа лаптопа охладен дори когато бива използван на максимална мощност.

Споделяйки ДНК с леките gram лаптопи на LG, 17G90Q има аеродинамичен и лесно преносим дизайн. Новият тънък лаптоп разполага с голям екран и впечатляваща батерия от 93 Wh, като същевременно поддържа дебелина под 21,4 милиметра и тегло под 2,7 килограма. Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с алуминиев корпус, който предлага стил и издръжливост, докато крилатата емблема UltraGear от външната му страна ясно комуникира мощността и качеството, с които е известна първокласната марка за гейминг LG.

17G90Q допълнително оптимизира игровото изживяване чрез софтуера за игри на LG, LG UltraGear Studio, който позволява на потребителите да персонализират опциите, свързани с игрите, и да проследяват различни данни за производителността в реално време. За още по-уникално преживяване потребителите могат да избират и прилагат различен цвят към всеки един клавиш на атрактивната RGB клавиатура на лаптопа.

Наред с персонализацията на едно следващо ниво, скоростта и превъзходното качество на картината, геймърският лаптоп LG UltraGear предоставя реалистичен, триизмерен звук с вградената си двупосочна система от високоговорители. Поддържайки DTS:X Ultra, високоговорителите предават точно посоката и местоположението на звуците в игровата среда, като помагат на играчите да намерят своите съотборници и да проследяват по-лесно опонентите си. Нещо повече, 17G90Q се предлага с Intel Killer Wireless, който помага да се гарантира бърза, стабилна мрежова връзка за онлайн игри без забавяне и объркване.

„Геймърският лаптоп LG UltraGear разполага с всичко необходимо, за да се справи с най-новите високотехнологични игри, осигурявайки плавния геймплей, който всички геймъри желаят“, каза Сео Янг-Джае, старши вицепрезидент и ръководител на ИТ бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „Нашият първи по рода си лаптоп за гейминг – 17G90Q – се отличава от конкурентните продукти със своя първокласен хардуер, щедър и висококачествен екран и елегантен, лек дизайн, който увеличава максимално удобството и възможностите за преносимост.

Първият геймърски лаптоп на LG ще бъде наличен в Съединените щати и Южна Корея в началото на 2022 г., а след това и на други пазари по света.

Източник: Kaldata.com

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök

Предишна новина

Microsoft обяви оттегляне от CES 2022

Следваща новина

Подобни новини