Първи геймплей трейлър на NPixel от страхотния Chrono Odyssey

Впечатляващо. Това е най-мекото определение на показаното от корейското студио NPixel и тяхната MMORPG игра Chrono Odyssey. Видеото е и първия геймплей трейлър, публикуван от NPixel.

Разкрита преди няколко години, Chrono Odyssey все още няма точна дата на излизане. Знаеше се, че се подготвя за персонални компютри, конзолите от предишното и настоящето поколение, както и за Android, но разработващата се с помощта на Unreal Engine 5 игра сега вече е насочена единствено към Steam, PS5 и Xbox Series X|S. Гледайки нивото на графиката, не е трудно да разберем защо е наложена промяната.

„На пръв поглед Chrono Odyssey може да изглежда като типичното ви MMORPG, но това, което отличава играта от другите е безпрецедентната графична визия, създадена с помощта на UE5 и нашата обща експертиза. Освен това, ние придвижихме комбат механиките към съвсем други висини чрез вкарването на Chrono елемента, който е ключов за вселената на играта, както и ММО съдържанието, създаващо се в реално време от стотици играчи за доставянето на социално преживяване, което не прилича на нищо, което е създавано преди“, обяснява за блога на PlayStation Самуел Со, продуцент на Chrono Odyssey. Той обещава Сетера, земята на която се развива действието в играта. да предложи невероятни пейзажи, които се променят с всеки сезон, а боят, развиващ се в реално време, ще позволява мигновената смяна на едно оръжие с друго. Chrono Odyssey ще предложи шест основни класа, сред които Асасин, Берсерк, Паладин, Магьосник, Рейнджър и Мечоносец. И както подсказва името на играта, манипулацията на времето в Chrono Odyssey ще играе огромна роля.

„Докато обхождате този свят, вие ще започнете да разбирате символичната важност на Chrono – сила, която не само задвижва историята, но играе също така основна роля в бойните срещи и напредъка ви в играта. С възможността да манипулирате времето и пространството ще може да спирате времето, да го превъртате назад, да изследвате други времеви линии и преодолявате наглед непреодолими предизвикателства“, обяснява Со.