0

Премиерата на Huawei P30 и P30 Pro ще бъде на 26 март в Париж. Докато очакваме с нетърпение тази дата разбираме и каква ще е цената на смартфоните на европейския пазар. Информацията е публикувана от блогъра Роланд Куандт (@rquandt), който многократно ни е разкривал любопитни детайли за предстоящи устройства на водещите брандове.

Според данните потребителите ще могат да купят Huawei P30 на цена от €750. Toва е цена за базовата версия със 128GB вградена памет, съобщава GizChina. По този начин компанията ще се опита да се конкурира директно с Galaxy S10e, който ще е наличен за сходна сума на европейския пазар. В същото време Huawei P30 Pro със 128GB памет ще е наличен за приблизително €930. Ако се интересувате от версията, която има 256GB ще трябва да отделите сума от €1030.

Добре е да знаете, че компанията ще предлага и различни промоционални предложения в европейските страни. Някои от стартовите пакети ще включват безплатно безжично зарядно и Sonos One високоговорители. Най-евтиният модел от серията е Huawei P30 Lite, който ще е наличен за €370. В заключение ще отбележим, че е възможно крайните цени на смартфоните да са малко по-високи от гореспоменатите, което ще зависи от облагането с местни данъци и такси в различните европейски държави.

Процесорите на AMD не са изложени на риск от заплахата Spoiler

Предишна новина

Новата Call of Duty ще бъде за мобилни устройства

Следваща новина

Подобни новини

Телефони

Samsung представи Galaxy S21

B paмĸитe нa cвoятa cпeциaлнa пpeзeнтaция Ѕаmѕung пpeдcтaви нoвaтa флaгмaнcĸa фaмилия cмapтфoни, бaзoвитe мoдeли нa ĸoятo ca Gаlаху Ѕ21 и Ѕ21+. Koмпaниятa мнoгoĸpaтнo ...