0

Премиерата на Huawei P30 и P30 Pro ще бъде на 26 март в Париж. Докато очакваме с нетърпение тази дата разбираме и каква ще е цената на смартфоните на европейския пазар. Информацията е публикувана от блогъра Роланд Куандт (@rquandt), който многократно ни е разкривал любопитни детайли за предстоящи устройства на водещите брандове.

Според данните потребителите ще могат да купят Huawei P30 на цена от €750. Toва е цена за базовата версия със 128GB вградена памет, съобщава GizChina. По този начин компанията ще се опита да се конкурира директно с Galaxy S10e, който ще е наличен за сходна сума на европейския пазар. В същото време Huawei P30 Pro със 128GB памет ще е наличен за приблизително €930. Ако се интересувате от версията, която има 256GB ще трябва да отделите сума от €1030.

Добре е да знаете, че компанията ще предлага и различни промоционални предложения в европейските страни. Някои от стартовите пакети ще включват безплатно безжично зарядно и Sonos One високоговорители. Най-евтиният модел от серията е Huawei P30 Lite, който ще е наличен за €370. В заключение ще отбележим, че е възможно крайните цени на смартфоните да са малко по-високи от гореспоменатите, което ще зависи от облагането с местни данъци и такси в различните европейски държави.

Процесорите на AMD не са изложени на риск от заплахата Spoiler

Предишна новина

Новата Call of Duty ще бъде за мобилни устройства

Следваща новина

Подобни новини