0

AMD отбеляза своята 50-та годишнина с пускане на „Gold Edition“ варианти на процесорите AMD Ryzen 7 2700X и графичните карти AMD Radeon VII. За да подчертае иновациите си в гейминга и високопроизводителните изчислителни среди, компанията обяви и специални версии на свои топ продукти, безплатни игри и други инициативи.

Оптимизиран за геймъри, създатели на съдържание и хардуерни ентусиасти, процесорът AMD Ryzen 7 2700X е сред най-продаваните продукти за ентусиасти в търговските вериги. Освен това AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition носи подписа на СЕО-то на компанията д-р Лиса Су, както и специална, златна AMD 50 опаковка за отбелязване на кръглата годишнина.

Графичната карта AMD Radeon VII Gold Edition е с яркочервен корпус и златна AMD 50 опаковка. Първата в света 7-нанометрова геймърска карта предлага желаната производителност за най-новите AAA и еСпорт заглавия, както и за VR приложения.

Закупилите Gold Edition AMD Ryzen процесори и AMD Radeon графични карти в периода на промоцията – 29 април – 8 юни 2019 г. – ще получат също AMD 50 игри и AMD 50 тениска и стикер с автограф от д-р Лиса Су.

Няколко световни търговски вериги планират да предлагат специални сделки с избрани продукти на AMD за периода на промоцията. Така например, Best Buy стартира в САЩ еднодневна AMD 50 юбилейна разпродажба, като предлага до $150 отстъпка за избрани продукти, вкл. AMD-базирани лаптопи и десктоп РС, Ryzen процесори и Radeon графични карти. Промоцията е само за Best Buy клиенти в САЩ.

Процесорът AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition е наличен за ограничен период на цена $329 (препоръчителна крайна цена в САЩ) за избрани страни в Северна Америка, Латинска Америка, Европа, континентален Китай и Азиатско-Тихоокеанския регион. Графичната карта AMD Radeon VII Gold Edition е налична за $699 от AMD.com и JD.com.

Източник: TechNews.bg

Нова функция на Windows 10 ще показва известията от Android

Предишна новина

НАСА се подготвя за Армагедон

Следваща новина

Подобни новини