0

Излезна дълго чаканото обновление 1.4.1 за Assassin’s Creed Valhalla, което нанася редица нови характеристики за играта. Самото обновление носи достатъчно по обем вълнуващо съдържание, което ще направи празничните ви дни по-пълни. Заедно с това излиза и 1.5.6 – обовление, доставящо изцяло нова история. Преди появата му обаче, Ubisoft анонсира Dawn of Ragnarök или това, което френското студио нарича „най-амбициозното допълнение в историята на Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök излиза на 10-ти март следващата година за платформите наXbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC и Google Stadia,

С Dawn of Ragnarök ще се потопите дълбоко в скандинавската митология, прекрачвайки границите на Сварталхайм в опит да спасите отвлечения си син и в една мисия, в която ще трябва да приемете ролята на самия Один, за да промените съдбата на митичния свят. Допълнението ще предложи изцяло нова и огромна карта с разнообразна география и нови герои и врагове, нови сили, които ще овладеете и изцяло нова история. Ще се изправите срещу митичните Йотнарс, същества изцяло от лед, както и Суртр, един наистина зъл огнен великан, един от най-големите врагове на Один. Вероятно за допълнението ще разберем повече в следващите месеци. Предварителните поръчки за него вече са открити и ако закупите Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök от днес до началото на април, получавате и специален пакет, който съдържа митичен звяр, който ще ви помогне с придвижването в този враждебен свят, специален скин и могъщо оръжие.

Що се отнася до обновление 1.4.1, то носи със себе си различни промени, като освен вече споменатото реструктуриране на файловата организация, то ще ви поднесе т.нар. „смесени истории“, позволявайки ви да срещнете Assassin’s Creed Valhalla с Odyssey, две от най-успешните игри в историята на сериите за асасина. В пакета с ново съдържание се включва огромен остров и изцяло нова история. От 16-ти до шести януари ще се проведе фестивала Йул и 1.4.1 ще ви подготви за него. Нанесени са редица промени и подобрения също така, като например такива към настройките за трудност. Те ще ви позволят да нагласите комбат и стелт уменията си по-добре към собствените ви предпочитания. Ubisoft нанасят също така редица подобрения по всички фронтове на Valhalla, което включва поправяне на различни по-малки и по-големи проблеми, свързани със света, геймплея, представянето и стабилността на играта, интерфейса, графиката и звука и др. Пълният списък с промени, които идват с 1.4.1, както и тези към 1.5.6 може да видите тук и тук.

Източник: Kaldata.com

Топ десет най-добри игри за 2021 според IGN

Предишна новина

Първият геймърски лаптоп на LG – UltraGear 17G90Q

Следваща новина

Подобни новини