0

На миналогодишния конгрес в Барселона Huawei представи MateBook X Pro, първият FullView ноутбук. Комбинацията от лесна преносимост, висококачествен FullView дисплей и висока оперативна скорост на първият Huawei MateBook X Pro позволиха на Huawei да навлезе в премиум сегмента на лаптоп индустрията.

На тазгодишното издание на MWC глобалният бранд представи нова версия на лаптопа – MateBook X Pro. Той се отличава с артистичен дизайн, иновация и интелигентност.

Huawei MateBook X Pro съчетава изкуство и технология със своя металически CNC корпус с изваяна повърхност, правеща лаптопа много удобен и приятен на допир. Наличен в цветовете Mystic Silver и Space Gray. Новият флагман на Huawei има 13,9-инчов 3К FullView дисплей. Моделът е и първият в света с 10-точков touch screen сензор, чрез който потребителите ще могат да боравят по-бързо и удобно със своите устройства.

Оперативната мощ на Huawei MateBook X Pro се дължи на 8-мо поколение процесор Intel Core i7 8565 и видеокарта NVIDIA Geforce MX250 GPU с 2GB GDDR5. Устройството притежава и широколентова Wi-Fi връзка, Bluetooth 5.0 и по-мощен порт Thunderbolt 3, който поддържа оперативното функциониране на ниво дори при целодневна употреба. Звуковата система Dolby Atmos предоставя несравнимо кино изживяване независимо от това къде се намират потребителите.

Huawei MateBook X Pro поддържа услугата на Huawei Share 3.0 OneHop, която улеснява обмяната на данни между лаптопи с Microsoft и смартфони с Android. Share 3.0 OneHop позволява обмяната не само на изображения и видео, но също така и двупосочният трансфер на документи. Huawei предлага и патентованата функция Clipboard Sharing, която позволява на потребителите да споделят копирано съдържание между две близко разположени устройства, използвайки синхронизирано табло със задачи.

Новите Huawei Matebook 13 и Matebook 14

Артистични, иновативни и интелигентни, новите лаптопи на Huawei Matebook 13 и Matebook 14 правят най-новите технологии достъпни за масовия потребител. Те предлагат на своите притежатели FullView дисплей с висока резолюция, чудесна преносимост и елегантен дизайн, придружен с оперативно функциониране от най-ново поколение. Matebook 13 и Matebook 14 предлагат чудесна свързаност между смарт устройства и компютри, променяйки завинаги представата за това как различните типове устройства могат да взаимодействат помежду си.

Насочвайки се към по-младите потребителски групи, Matebook 13 и Matebook 14 разполагат с поразителен FullView дисплей в съотношение 3:2, в който е вграден 10-точков touch screen сензор. И двата модела поддържат нови и удобни функции като Fingers Gestures Screenshot, която позволява лесно създаване на скрийншотове само с няколко движения.

Huawei Matebook 14 предлага специфичните характеристики на останалите продукти от своето “семейство – FullView дисплей, артистичен дизайн и висококачествено функциониране. С всички тези привлекателни характеристики Matebook 14 поставя изцяло нов стандарт за лаптопите с 14-инчови дисплеи.

5G навлиза в умните домове през HUAWEI 5G CPE Pro

Чипсетът Balong 5000, ключът към 5G ерата, има приложение в широка гама от 5G продукти отвъд смартфоните. Устройството Huawei 5G CPE Pro, което работи с Balong 5000, поддържа 4G и 5G мрежа. Това позволя, например, тежки 8K видео клипове да бъде стриймвани изключително безпроблемно и без никакви забавяне или пък тежки клипове от 1GB да бъдат теглени за секунди. Освен в домашни условия, устройството Huawei 5G CPE може да бъде използван и в малки и средни компании за достъп до супер бърза мрежа.

“С приближаването на новата ера в комуникациите потребителите изискват още по-висококачествени услуги. За да бъдем максимално конкурентни в 5G ерата в бъдеще ще останем верни на своята комплексна стратегия за изграждането на смарт екосистема. Няма да пестим усилия в създаването на високоскоростна мрежа за всички индивидуални потребители, домове и офиси, за да предоставим водещо 5G изживяване, невиждано досега на пазара”, заяви по време на събитието в Барелона Ричард Ю, изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group.

microSD Express поддържа трансфер на данни със скорост от 985Мbps

Предишна новина

12-годишен ученик сглоби домашен ядрен реактор

Следваща новина

Подобни новини