0

Досега изтеклите параметри на Huawei Mate 30 Pro говорят за разкошен 6.71-инчов AMOLED дисплей. Според непотвърдени източници от Китай, екранът ще има честота на опресняване от 90Hz – също като при OnePlus 7 Pro.

Междувременно, в мрежата се появиха предполагаеми рендъри на Huawei Mate 30 Pro, разкриващи телефон със заоблени ръбове на дисплея и миниатюрен продълговат прорез в горния ляв ъгъл, където са скрити двете селфи камери.

На гърба, Huawei Mate 30 Pro ще има четворна конфигурация от камери в квадрат, под които е поставена LED светкавица. Очаква се тази комбинация от камери да предлага 5х оптично увеличение и 50х дигитално увеличение.

Освен това, рендърите показват, че Huawei Mate 30 Pro ще има поне три разцветки – синьо, червено и черно. Разбира се, всичко това на този етап попада в графа слухове.

Huawei Mate 30 Pro се очаква да работи с чипсета Kirin 985, допълван от 5G модема Balong 5000. По-нататък параметри му се допълват от вграден в дисплея скенер за отпечатъци и 4200 mAh батерия с опция за 55W бързо жично зареждане.

Huawei трябва да анонсира Mate 30 Pro през октомври, но с приближаването на този момент вероятно ще научаваме все повече информация за флагмана.

Източник: Hicomm.bg

Анонс на LG UltraGear гейминг монитори

Предишна новина

Libra криптовалутата на Facebook: възможности и технологии

Следваща новина

Подобни новини