0

Нов LCD монитор Philips 252B9 идва с 25-инчов екран, съотношение на страните 16:10 / 1920 x 1200 и 3-странен безрамков дизайн. Моделът, предлаган от MMD – лицензен партньор за Philips монитори, има характеристики за професионалисти и устойчив дизайн за намаляване на разходите на енергия и опазване на околната среда.

Иновативен PowerSensor, хардуерен превключвател за нулева консумация, IPS технология, стойка SmartErgoBase и набор от функции за увеличаване на комфорта отличават Philips 252B9. IPS дисплеят постига зрителни ъгли от 178°/178° дори и в портретен режим при завъртане на 90°, наред с ярките изображения и подобрена точност на цветовете, характерни за тази технология.

Philips 252B9 е шампион по отношение на устойчивостта. Неговият уникален PowerSensor може да засече присъствието на човек, използвайки безвредни инфрачервени сигнали и да намали автоматично яркостта на екрана, когато потребителят отсъства. Резултатът е снижаване на консумацията на енергия до 80%, както и удължен живот на монитора.

В допълнение, Philips 252B9 е снабден с хардуерен превключвател за нулева консумация, който изцяло прекъсва потреблението на ток, слагайки край на латентното потребление на електричество, когато мониторът не се използва.

Съвместим с енергийни стандарти като EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE и RoHS, мониторът е изграден от 85% рециклирани пластмаси и опаковъчни материали, подлежащи на 100% рециклиране, което допълнително намалява въглеродния отпечатък.

Потребителите на Philips 252B9 ще получат многобройни иновативни функции, които подобряват продуктивността и осигуряват комфорт. Стойката SmartErgoBase позволява повдигане, сваляне, накланяне и завъртане на екрана до прецизната височина и ъгъл.

Наличните VESA отвори предлагат допълнителна гъвкавост при монтиране на монитора към стотици съвместими стойки. Philips 252B9 предлага също повишаващи комфорта технологии за визуализация като Flicker-Free, LowBlue опция и EasyRead режим за приятно четене като от хартия.

Два вградени високоговорителя и множество конектори за VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4 допълват този функционален монитор, очакван на пазара у нас в края на март на препоръчителна крайна цена от 509 лв. с ДДС

Дънна платка Gigabyte C621 Aorus Xtreme с цена $2000

Предишна новина

Рансъмуер използва кибероръжията на АНС

Следваща новина

Подобни новини