0

Специалистът в дисплеите MMD пусна нов LCD монитор Philips 329P9H/01 Brilliance с USB-C докинг функция. Този 32-инчов дисплей е снабден с пълен набор от високопроизводителни възможности за професионалистите.

UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюцията глези очите, а многобройните решения за свързване пестят време чрез удобство и гъвкавост в офиса. Внимателно обмислената ергономия гарантира оптимална кондиция и през най-дългия работен ден.

На мениджъри, финансови експерти, графични дизайнери и професионални потребители този монитор предлага всичко нужно, когато и последният детайл е от значение. С вградената си USB 3.1 Type-C докинг станция със захранване мониторът осигурява удобство и универсалност на връзката с един кабел посредством тънкия и симетричен USB-C конектор.

Широк набор от периферия като клавиатури, мишки или RJ-45 Ethernet кабел могат да бъдат включени директно в докинг станцията на монитора, докато преносимите компютри могат да бъдат свързани посредством USB-C кабел за зареждане, прехвърляне на файлове при супер скорост, достъп до видео с висока резолюция и др.

Но Philips 329P9H осигурява и допълнителни възможности за връзка. Вграденият MultiClient KVM превключвател позволява на потребителите да контролират две отделни PC-та само с един комплект от монитор, мишка и клавиатура, като превключването между двата става само с натискането на бутон.

Освен това технологията MultiView допълнително разширява възможностите за връзка на потребителите, като позволява гледане от две активни устройства, така че те могат да извлекат максимума от многозадачната работа с няколко устройства като PC и ноутбук едновременно.

За да завърши това свързано преживяване, Philips 329P9H включва сигурна изскачаща уеб камера, снабдена с усъвършенстван сензор за лицево разпознаване с Windows Hello и проектирана за лесно прибиране, когато не се използва.

Когато става дума за визуално представяне, Philips 329P9H има какво да покаже. Благодарение на UltraClear 4K UHD резолюцията, всяко изображение се представя с изключителен детайл и цветова точност, които ще удовлетворят и най-взискателните професионалисти. За тези, които изискват екстремна точност при работа с CAD или 3D приложения, този монитор е на ниво.

IPS технологията на панела осигурява изключително широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, което означава, че Philips 329P9H може да бъде наблюдаван от почти всякакъв ъгъл, дори когато е обърнат на 90 градуса във вертикален режим. Цветовете оживяват, изображенията добиват забележителна острота, а нивата на яркост са оптимизирани.

Philips 329P9H е снабден с множество ергономични функции за максимален комфорт, без значение колко време прекарва пред екрана потребителят. Технологията FlickerFree и режимът LowBlue Mode гарантират, че всяка работна сесия е щадяща за очите, а стойката SmartErgoBase позволява накланяне, завъртане и обръщане на монитора до подходящата позиция.

Стойката разполага и с умна система за управление на кабелите, която намалява бъркотията и добавя допълнителна нотка на грижа и удобство. И тъй като никой не обича да прахосва енергия, Philips 329P9H идва с технологиите LightSensor и PowerSensor, които използват безвредни инфрачервени сензори, за да установят присъствието или отсъствието на потребителя и да настроят яркостта за автоматично пестене на енергия.

Philips 329P9H вече е наличен на българския пазар на препоръчителна крайна цена от 1759 лв. с ДДС.

Студенти измамили Apple с близо 1 милион долара

Предишна новина

Remnant: From the Ashes – ново видео

Следваща новина

Подобни новини