0

Lenovo се очакваше да представят официално новото си премиум предложение на пазара за смартфони още на мобилния конгрес в Барселона. Вместо това компанията използва MWC 2019 единствено да потвърди, че премиерата на Lenovo Z6 Pro ще стане факт в следващите няколко седмици. Сега най-накрая разбираме, че това ще се случи на 27 март. В интернет бе публикувана поканата за събитието, която потвърждава и една от най-интересните функционалности на смартфона, а именно “Hyper Video”.

Все още не знаем точно как ще работи тази иновация на Lenovo Z6 Pro, но обещава да ни предложи изцяло нов и различен начин да записваме атрактивни клипове с висока резолюция. Можем да сме сигурни, че устройството ще разполага с впечатляваща камера, като според непотвърдена информация е възможно дори да поддържа 100MP разделителна способност. Акцентът върху мобилната фотография няма да бъде единствената причина да искате да си купите Lenovo Z6 Pro, тъй като модела се очаква да поддържа 5G мрежи.

На този етап не разполагаме с информация за другите конкретни технически спецификации на новия флагман на компанията. Предходният им смартфон от висок клас е Lenovo Z5 Pro GT и се захранва от мощния Qualcomm Snapdragon 855 процесор, който е допълнен от 12GB RAM. Ако компанията предложи подобна хардуерна конфигурация в Lenovo Z6 Pro определено може да го превърне в едно от най-мощните устройства с Android, които ще открием на пазара през настоящата година.

Първият човек, който ще стъпи на Марс ще бъде жена

Предишна новина

Има ли извънземни? Астрофизиците твърдят, че има

Следваща новина

Подобни новини