0

Компанията възнамерява да представи новите си флагмани в пазара на смартфони на специално събитие, което ще се проведе на 14 май. Двете устройства ще са позиционирани във високия клас и ще предложат съчетание между безрамков дисплей, мощен хардуер и предна камера, която се показва и прибира зад самия дисплей. Така OnePlus ще изострят конкуренцията в премиум сегмента и ще се опитат да прeдизвикат максимален интерес сред потребителите към своите продукти.

Според данните новия смартфон ще разполага с тройна задна камера, като основният обектив е с 48-мегапикселова резолюция. Другите две камери включват 8MР телефото обектив с опция за трикратен зуум и f/2.4 aпертура, както и 16-мегапикселов Ultra-Wide сензор с f/2.2. Oчаква се допълнителни софтуерни оптимизации да подобряват работата при липсата на достатъчно светлина. OnePlus 7 Pro също така ще е наличен за потребителите във версии с 8GB и 12GB RAM.

Другите спецификации включват Qualcom Snapdragon 855 процесор, 128GB или 512GB вградена памет и Android Pie. Батерията ще е със заряд от 4000mAh и ще поддържа 44W Dash технологията за зареждане. В предната част ще има 16-мегапикселова камера, която ще може да се показва и прибира зад екрана. Официалната премиера на смартфона ще е до броени седмици, когато ще разберем и каква ще бъде цената. Стандартната версия ще запази много от характеристиките на OnePlus 7 Pro.

Източник: Digital.bg

Ryzen 7 2700X 50th Anniversary Edition: Юбилейния процесор на AMD

Предишна новина

OLED дисплейте изместват IPS в смартфоните

Следваща новина

Подобни новини