0

Phase One представиха XT Camera System, която отвори нови граници за качество при снимане на пейзажна фотография. Проектирана за удобство и прецизност, XT предлага средноформатна фотокамера от най-високо качество в удобен за пътуване дизайн. Сдвоявайки силата и производителността на IQ4 Infinity платформата на Phase One с известната оптика на Rodenstock, XT в днешна дата е най-компактната цифрова камера среден формат (53.4 х 40 mm) до момента.

Системата XT перфектно съчетава изключително качество на изображението с изключителна фотографска технология. Тя е многофункционална, гъвкава и изключително интуитивна за използване. С компоненти, които комуникират цифрово помежду си и компактния размер на системата, XT е създадена за безпроблемно заснемане, така че фотографът може да се съсредоточи върху улавянето на момента, а не върху настройките на камерата.

XT е проектирана да повиши както вашата креативност, така и качеството на изображението, като предоставя най-добрите възможни компоненти в най-малкия възможен пакет с интуитивни контроли, всичко това ви позволява да се съсредоточите върху момента.“

Компоненти – Технология в собствен клас

Системата XT предлага три възможни цифрови гърбове: Phase One IQ4 150MP, IQ4 150MP Achromatic или IQ4 100MP Trichromatic, изграден на платформата Infinity – предназначена за иновации и подкрепа на развиващите се технологии.

Корпусът на камерата XT, създаден изключително за Phase One IQ4. Той се отличава с интуитивна ергономичност и лесни контроли, включително бутон с двойно действие на затвора, който е предназначен да поддържа бъдещо разширяване и персонализиране.

Три обектива, произведени от стратегическият партньор Rodenstock за Phase One. Всички обективи са оборудвани с новия, цифрово интегриран, X-Shutter – интелигентно контролиран електромагнитен затвор – роден от опита на Phase One:

  • XT – Rodenstock HR Digaron-S 23mm f / 5.6 е най-висококачественият наличен супер широк обектив.
  • XT – Rodenstock HR Digaron-W 32mm f / 4 е изключително качествен широкоъгълен обектив с голям кръг на изображението и почти без изкривяване.
  • XT – Rodenstock HR Digaron-W 70mm f / 5.6 е обектив с нормално фокусно разстояние с безупречно качество на изображението и голям кръг на изображението.

XT Camera System напълно се възползва от възможността на обективите на Rodenstock да правя с до 24 мм отместване (Shift) както по оста X, така и по Y. Отместването позволява на фотографа да коригира изкривяването в перспектива. Може да се използва и за създаване на панорамни зашити изображения в огромен мащаб и разделителна способност. Тялото на камерата XT записва надлежно стойностите на отместване в случай на нужда при по-нататъшна обработка на изображението.

Източник: Photocafe.bg

6 милиона фишинг атаки срещу потребители на Apple

Предишна новина

AMD намали цената на Ryzen Threadripper 1920X от $800 на $200

Следваща новина

Подобни новини

Фото

Panasonic представи LUMIX GH6

Panasonic представя LUMIX GH6 – най-новия водещ модел в серията цифрови безогледални фотоапарати LUMIX G, базирана на системния стандарт Micro Four Thirds. През ...
Фото

Sony ZV-E10 – фотоапарат за влогъри

Новият фотоапарат Sony ZV-E10 APS-C е създаден за влогъри и автори на видео съдържание. Моделът е със сменяеми обективи, предлага функции, специално оптимизирани ...