0

Поредната компания, решила да пропусне участието си на MWC 2020, заради разпространението на коронавируса, е Sony.

Японската марка, чрез своя официален сайт, обяви, че за съжаление се изтегля от участието си на Мобилния конгрес в Барселона заради желанието да запази здравето на своите служители и посетителите на щанда ѝ.

Особеното при компанията е, че тя бе една от тези, от които се очакваше най-много на MWC 2020. Още преди седмици Sony разпратиха покани за събитие, което щеше да се проведе в първия ден на шоуто.

Там трябваше да видим новите флагмани на марката, а това при всички положения щеше да е един от големите акценти на целия конгрес.

Новите Xperia телефони, които редица потребители очакват да видят, в крайна сметка ще бъдат представени по същото време – на първия ден на конгреса в 8:30 сутринта.

Мястото обаче ще е друго, все още не се знае, а на него няма да има публика. Събитието ще може да се гледа от фенове и журналисти през YouTube канала на компанията.

С решението си Sony се нареди в списъка с отказали се до компании като LG, Amazon, ZTE и NVIDIA, които вече официално съобщиха, че оттеглят участието си.

Появиха се и първите спекулации относно провеждането на самия конгрес, но на него участват хиляди други компании, много посетители вече са взели билети, направили резервации и няма да се откажат, ако ситуацията остане непроменена.

Източник: Dir.bg

Metro Exodus ще дебютира следващата седмица в Steam

Предишна новина

В петък GSMA ще решава дали да се отмени MWC 2020

Следваща новина

Подобни новини