0

Sony обяви Pro версия на своя флагман заедно със самия Xperia 1 II и от самото начало знаехме, че тя ще е по-скъпа. Но колко точно? С 200-300 долара повече, според нов слух.

Американската цена на базовия Xperia 1 II все още не се знае, но в Европа той струва 1200 евро, а в Канада 1200 канадски долара. Телефонът ще бъде наличен само на някои пазари и е позициониран като професионален апарат за почитателите на сериозната фотография. Той има жична HDMI връзка, така че да служи като екран (нещо, за което красивият 4К OLED дисплей ще бъде чудесен). За сравнение, стандартният Xperia 1 II има безжична връзка.

Sony Xperia Pro ще има четири 5G антени, които помагат да излъчва висококачествен видео сигнал с максимална скорост на ъплоуда 5gpbs, ако имате ясна връзка с предавателната кула. Отново, базовият Xperia 1 II има 5G антени за по-добро покритие, но по-бавна връзка.

Накрая, Sony Xperia Pro разполага с обичайния IP 65/68 рейтинг за прахо- и водоустойчивост, както и по-здрав корпус. Наличен е физически бутон за бързо възпроизвеждане на избрано приложение. Xperia 1 II излиза в края на пролетта, а Pro моделът ще последва малко след това.

Източник: Hicomm.bg

Започват продажбите на лаптопи с процесорите AMD Ryzen 4000

Предишна новина

ASUS ROG Strix GA35: геймърски компютър с процесор AMD Ryzen 9 3950X

Следваща новина

Подобни новини